Dr fællessang billetter

DR Billet – DR Koncerthuset

DR Billet – DR Koncerthuset

Køb billetter til DR shows. Personlig henvendelse på tlf.:35206262. Kom på rundvisning i DR Byen. Venteliste. MGP 23 – Generalprøve. 17. feb ’23 kl.

DR inviterer til ‘Fællessang – endelig sammen’ | Nyt fra DR

DR inviterer til ’Fællessang – endelig sammen’ | Nyt fra DR | DR

19. aug. 2021 — Arrangementet er gratis, men hvis man vil være sikker på at få en god plads foran scenen, kan billetter bestilles her. Arrangementet bliver …

Under corona samlede værterne Johannes Langkilde og Katrine Muff en stor del af danskerne til ’Fællessang – hver for sig’ på DR1. Men nu er det igen blevet muligt at opleve kultur-begivenheder i selskab med andre, og det markerer DR med en kæmpe hyldest til fællesskabet og den danske sang. 4. september klokken 20 er Frederiksberg Have centrum for begivenheden ’Fællessang – endelig sammen’, hvor publikum kan opleve et hav af dygtige kunstnere – både fysisk fra plænen i Frederiksberg Have og på DR1.

Medvirkende og publikum – DR

Medvirkende og publikum | DR

DR søger medvirkende til nyt underholdningsprogram · Bliv publikum til ‘Tæt på sandheden’. Medvirkende og publikum15. jan kl. 11:41.

Hold dig opdateret. Få de seneste nyheder og bedste historier. Læs nyheder fra Medvirkende og publikum her

Totalt udsolgt til fællessang i DR | Nyt fra DR

Totalt udsolgt til fællessang i DR | Nyt fra DR | DR

27. feb. 2007 — Da DR Radiopigekoret onsdag havde premiere på sit nye koncertkoncept ‘Så syng da, Danmark’ var samtlige 1100 billetter i Radiohusets …

Alle 1100 pladser var solgt, da DR Radiopigekoret holdt ‘Så syng da, Danmark’. DR overvejer at holde koncerterne flere steder i landet.

DR inviterer til fællessang i Frederiksberg Have | Nyt fra DR

DR inviterer til fællessang i Frederiksberg Have | Nyt fra DR | DR

1. jun. 2021 — Frederiksberg Have danner en unik ramme om sang og musik den 4. september, når DR igen samler danskerne om den danske sang.

Frederiksberg Have danner en unik ramme om sang og musik den 4. september, når DR igen samler danskerne om den danske sang. Og allerede sankthansaften kan du nyde en ekstra omgang fællessang på DR.

DR inviterer til ‘Fællessang – endelig sammen’ | Presse

DR inviterer til ’Fællessang – endelig sammen’ | Presse | DR

19. aug. 2021 — … en stor del af danskerne til ‘Fællessang – hver for sig’ på DR1. … på at få en god plads foran scenen, kan billetter bestilles her.

Under corona samlede værterne Johannes Langkilde og Katrine Muff en stor del af danskerne til ’Fællessang – hver for sig’ på DR1. Men nu er det igen blevet muligt at opleve kultur-begivenheder i selskab med andre, og det markerer DR med en kæmpe hyldest til fællesskabet og den danske sang. Den 4. september klokken 20 er Frederiksberg Have centrum for begivenheden ’Fællessang – endelig sammen’, hvor publikum kan opleve et hav af dygtige kunstnere – både fysisk fra plænen i Frederiksberg Have og på DR1.

DR Pigekoret lægger op til fællessang på en ny måde

DR Pigekoret lægger op til fællessang på en ny måde | Nyt fra DR | DR

19. sep. 2016 — Når koncertgængerne løser billet til DR Pigekorets koncert ‘Din danske sang’ søndag den 25. september i DR Koncerthuset, får de samtidig …

På søndag har DR Pigekoret premiere på et nyt fællessang-format. Her kan koncertgængerne være med til at vælge, hvad koret skal synge, og der kommer også flere personlige historier.

DR – Opslag | Facebook

DR. 45.375 Synes godt om · 3319 taler om dette. Kom med ud i DRs univers. … 8 spritnye danske sange dyster om billetten videre til verdens største …

DR, ALSANG og Frederiksberg inviterer til ‘Fællessang

DR, ALSANG og Frederiksberg inviterer til ’Fællessang – endelig sammen’

DR, ALSANG og Frederiksberg Kommune inviterer til ‘Fællessang – endelig sammen’ … sikker på at få en god plads foran scenen, kan billetter bestilles HER.

Med ’Fællessang – endelig sammen’. Får flere tusinde publikummer mulighed for at synge med i Frederiksberg Have og på DR1.

Fællessang – Katrine Muff – CLAYTOPIA

Fællessang – Katrine Muff – CLAYTOPIA

Beskrivelse. Katrine Muff, kendt som vært på DR’s Fællessang – hver for sig, leder os igennem en sommeraften med skøn fællessang. Syng med!

Keywords: dr fællessang billetter, dr koncerthuset billetter, dr billet, dr billetter