Skat sletter gæld 2019

Kan du få slettet din gæld til SKAT? – Find svaret her! – Kevlaw

Kan du få slettet din gæld til SKAT? – Find svaret her!

14. feb. 2019 — Tilsammen har de fået slettet 21 millioner kroner i gæld til det offentlige. Det var nødvendigt, forklarer skatteminister Karsten Lauritzen.

SKAT kan under visse omstændigheder vælge at slette din gæld, hvis du anmoder dem om det. Læs mere om betingelserne for gældseftergivelse her.

12.000 topskatteydere har fået slettet skattegæld – TV2 Nyheder

12.000 topskatteydere har fået slettet skattegæld – TV 2

“Ens gæld til det offentlige forældes efter tre, fem eller ti år – alt efter om der blot er tale om en restskat, eller om der er faldet dom fx i en skattesag.

Tilsammen har de fået slettet 21 millioner kroner i gæld til det offentlige. Det var nødvendigt, forklarer skatteminister Karsten Lauritzen.

Ny forældelsesfrist for gæld til det offentlige | Advodan

Mangler du at betale restskat, og har du ikke overskredet betalingsfristen, så kan du finde hjælp og vejledning til at betale til Skattestyrelsen på siden …

Folketinget har indført en ny forældelseslov, der betyder, at gæld til det offentlige tidligst bliver forældet i november 2024.

Gæld – Skat.dk

Gældsstyrelsen vurderer dine indtægter, dine udgifter, hvad du ejer og din gæld. Gældens alder, måden den er opstået på og afviklingen indtil nu har også …

Hvis du har gæld til det offentlige

Ansøg om eftergivelse af gæld – Borger.dk

Kontakt os, hvis du søger om at få en afdragsordning, henstand eller eftergivelse af din gæld. Vi vurderer løbende, om gæld skal afskrives.

Hvis du ikke kan betale din gæld – Gældsstyrelsen

Kan du ikke betale? Afdrag, henstand, eftergivelse | Gældsstyrelsen

Du kan få eftergivelse for din gæld til SKAT, hvis du opfylder betingelserne. Få eftergivet gælden og bliv gældfri en gang for alle. Læs mere her.

Kontakt os, hvis du søger om at få en afdragsordning, henstand eller eftergivelse af din gæld. Vi vurderer løbende, om gæld skal afskrives.

Eftergivelse af gæld | Få hjælp til at fjerne din skattegæld

26. jun. 2020 — Tusindvis af danskere har så lidt at gøre godt med hver måned, at Skat ikke kan inddrive den gæld, de skylder til det offentlige.

Du kan få eftergivelse for din gæld til SKAT, hvis du opfylder betingelserne. Få eftergivet gælden og bliv gældfri en gang for alle. Læs mere her.

Skat kan ikke inddrive gæld fra 305.000 danskere – Berlingske

Skat kan ikke inddrive gæld fra 305.000 danskere – de kan hverken blive pålagt en afdragsordning eller blive trukket i løn

12. dec. 2021 — Mens gælden til det offentlige har rundet 142 milliarder kroner, rydder 432 ansatte i Gældsstyrelsen op i millionvis af fejlbehæftede …

Tusindvis af danskere har så lidt at gøre godt med hver måned, at Skat ikke kan inddrive den gæld, de skylder til det offentlige. Skyldnerne er fredet på grund af en såkaldt lavindkomstgrænse. De Radikale er åbne for at sænke grænsen for at få inddrevet mere gæld. Enhedslisten afviser blankt den tanke.

Over 400 ansatte i Skat rydder op i et bjerg af gældsposter

Over 400 ansatte i Skat rydder op i et bjerg af gældsposter: »De er dødfrustrerede«

14. dec. 2018 — Skat sletter gæld for 5,8 milliarder. Skattemyndighederne afskriver gæld for samlet 5,8 milliarder kroner til 485.000 danskere. SKAT opgiver …

Mens gælden til det offentlige har rundet 142 milliarder kroner, rydder 432 ansatte i Gældsstyrelsen op i millionvis af fejlbehæftede gældsposter. De fleste er »dødtrætte af det«, forklarer formanden for 2.400 medarbejdere i skatteforvaltningen. Han efterlyser ligesom skatteekspert et politisk opgør med princippet om, at alle skal svare enhver sit. Skatteministeren er urokkelig.

Skat sletter gæld for 5,8 milliarder | TV MIDTVEST

Skattemyndighederne afskriver gæld for samlet 5,8 milliarder kroner til 485.000 danskere.

Keywords: skat sletter gæld 2019